Pedalada Popular · Setmana Europea de la Mobilitat

Un any més, Peralada se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat 2022 que se celebra del 16 al 22 de setembre per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

La Setmana de la Mobilitat 2022 porta enguany per lema “Combina i mou-te!” que posa l’accent en la intermodalitat i ens anima a moure’ns de manera sostenible i practicar la intermodalitat, en el benefici per la nostra salut i per al medi ambient.

Pedalada popular
Diumenge 18 de setembre
Sortida: 9.30h – Plaça Gran (20 km)
Consulta la ruta a: https://bit.ly/3B8sBKY

Amb l’organització d’aquesta Pedalada popular, l’Ajuntament de Peralada vol sensibilitzar als/les vilatans/es sobre els beneficis de l’ús de la bicicleta. La bicicleta no contamina, és econòmica, saludable, silenciosa, ràpida, divertida… i és un vehicle accessible a gairebé totes les edats.

A més, en el context actual d’escassetat de recursos energètics i la necessitat de posar en marxa mesures d’estalvi energètic, torna a prendre rellevància la bicicleta com el vehicle més eficient que existeix, i que el seu ús no requereix cap aportació d’energia externa.