OKUP’ALT 2020: Projecte de formació i ocupació.

cartell okupalt19Aquest projecte, del que enguany s’enceta la desena edició, està impulsat per l’àrea de joventut del Consell Comarcal de L’Alt Empordà, amb la col·laboració dels tècnics, ajuntaments, agents socials i el teixit empresarial de la comarca. Es tracta d’un projecte gratuït pels joves, que combina formació professionalitzadora, suport en la recerca de feina i diversos tallers d’ajut al seu desenvolupament personal. Tot plegat facilita que els joves participants augmentin les seves capacitats i habilitats professionals, la seva autoestima i el seu nivell d’autonomia.

L’Okup’Alt està dirigit a joves de la comarca d’entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen en aquests moments. Aquests joves portaran a terme durant aproximadament tres mesos, del 13 de gener al 3 d’abril, una formació pràctica en un dels tres oficis que s’ofereixen, que si es finalitza correctament conclourà amb l’entrega del corresponent certificat acreditatiu.

El curs s’oganitza de la següent manera:

DE DILLUNS A DIJOUS  

  • Forestal i jardineria (treballs forestals i de jardineria en diferents espais públics).
  • Manteniment i pintura (pintura, arranjament de parets, paleteria…).
  • Imatge personal (perruqueria i estètica).

Els/les joves que triïn una de les dues primeres opcions realitzaran la formació en horari de matins (9h a 13h). Els/les joves que triïn imatge personal, faran la formació en horari de tardes (15h a 19h). Les formacions les realitzen professionals que rebran el suport d’educadors per vetllar pel jove a un nivell més personal.

ELS DIVENDRES  

Els/les joves participants a les tres opcions formatives de l’OKUP’ALT també realitzaran TALLERS, que tots els grups portaran a terme els divendres al matí (de 9h a 13h). Aquests tallers seran tant de suport

Si estàs interessat/da, posa’t en contacte durant el mes de novembre o desembre amb la teva tècnica de joventut de l’Espai Jove de Peralada, al correu ilopez@altemporda.cat, al telèfon 671.07.06.22 o dirigeix-te directament a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà (c/ Anicet de Pagès, 2. FIGUERES. Tel. 972 67 37 28).