Oferta d’una plaça d’informador/a turístic/a del programa de garantia juvenil

L’Ajuntament de Peralada busca una persona jove titulada inscrita al Programa de Garantia Juvenil per fer tasques d’informador/a turístic/a per a l’oficina de turisme municipal.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha concedit a aquesta Corporació una subvenció per a la contractació d’una persona jove per a la realització de tasques d’informador/a turístic/a per a l’oficina de turisme del CTC Sant Domènec de Peralada.

El contracte de treball serà de pràctiques per sis mesos i ha d’iniciar-se el 30 de novembre d’enguany; els requisits d’accés al procés de selecció són els que consten a les bases i que són:
•Tenir entre 16 i 29 anys
•Estar en possessió d’una de les següents titulacions: Títol universitari en Turisme, Història, Historia de l’Art, Comunicació Cultural, Humanitats, Relacions públiques.
•Estar inscrit com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) a l’Oficina de Treball del SOC al Programa de Garantia Juvenil i trobar-se en situació d’atur.

A l’e-tauler s’han publicat les bases del procés selectiu; Les persones interessades que compleixin els requisits poden presentar el currículum vitae i la documentació amb el Model instancia al registre d’entrada de l’Ajuntament de Peralada (plaça Gran, 7) de 9.00 a 14.00 hores, fins el dia 20 de novembre de 2017.

Aquest ajut s’emmarca dins el Programa de Joves en Pràctiques 2017, està cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i està condicionat al compliment de les bases reguladores i la convocatòria, segons l’Ordre TSF/213/2016 i la Resolució TSF/1779/2017.

 

Anunci bases PGJC17

Model instancia PGJC

Cartell informatiu candidats

Cartell A3 PGJC17

 

Més informació:

Web Garantia Juvenil: http://garantiajuvenil.gencat.cat/ca/inici/

Logo-SOC-Gene_v30_png_791423769

Logo Ministerio