L’Ajuntament de Peralada està provant un cotxe 100% elèctric per a tasques municipals

La Diputació de Girona a través del Consell d’Iniciatives Locals per al Medi Ambient (CILMA) i Renault, ha signat un acord de col·laboració per a la promoció conjunta del vehicle elèctric. Aquest acord s’emmarca dins de la iniciativa europea del Pacte d’Alcaldes que té per objectiu reduir un 20% les emissions de CO2 per a l’any 2020, la qual l’ajuntament de Peralada s’hi va adherir.

IMG-20180712-WA0001Fins el 30 de juliol d’enguany s’ha cedit a l’Ajuntament de Peralada una furgoneta elèctrica Kangoo Furgon per a conèixer les seves característiques i funcionament, així estudiar la possibilitat d’incorporar un cotxe elèctric a la flota municipal.

L’objectiu és promoure la utilització de vehicles elèctrics com a millor solució per reduir les emissions de CO2 i contaminants, així com un mitjà de millora de l’eficiència energètica en el transport. Les actuals polítiques energètiques tenen com a objectius l’ús d’energies més netes, la promoció de l’estalvi i l’eficiència energètica i el foment de l’ocupació d’energies renovables.

Nota informativa