Inici de les obres dels carrers Sant Sebastià, Sotamuralla i de La Font

Com a conseqüència de  l’inici de les obres dels carrers Sant Sebastià, Sotamuralla i de La Font,  que consisteixen en crear unes noves voreres, passos per a vianants i refer alguns trams del paviment per tal de facilitar la mobilitat, caldrà fer una sèrie de canvis en aquests carrers, els més significatius són els següents:

  • Hi haurà un sol sentit de circulació : del Sant Sebastià al carrer de La Font i fins la carretera de Mollet. (Hi haurà doble sentit en el primer tram del carrer Sant Sebastià i a la zona de la Font de l’Almirall, només pels veïns i per tal de facilitar l’accés als guals).
  • No es podrà aparcar al carrer a mida que es vagi avançant amb l’execució de les obres. Se senyalitzarà en cadascun dels trams on s’actuï.

En el següent BAN us adjuntem la previsió de l’execució de les obres tal com ens ha facilitat l’empresa constructora.

La previsió, com podreu observar en el planning adjunt, és que es finalitzin les obres en 4 mesos.

Preguem que disculpeu per les molèsties que ocasionin les obres, per altra banda necessàries per millorar l’espai públic, la mobilitat i  la seguretat tant la dels vianants com la dels vehicles.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament o per qualsevol dels canals habituals.

Us deixo el meu correu  alcaldia@peralada.cat i el telèfon 608 97 90 64 per si considereu oportú comunicar-me qualsevol cosa.

 

Ben cordialment,

Pere Torrent.
Alcalde
Peralada,  29 de maig de  2018.