Feina en Xarxa

degu2u2e1516016269

Si busques feina, ets empresari i busques treballadors o ets emprenedor i vols crear el teu propi negoci posat en contacte amb l’Oficina de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Peralada.

Contacte
699 56 87 72 ·
regidoria.promocio@peralada.cat

El nostre objectiu és posar a l’abast de les persones que estan a l’atur, els recursos necessaris per cercar feina.
El servei disposa de recursos i eines per afavorir la inserció laboral dels aturats i dels qui volen canviar de feina o millorar-la.

Ofertes de la Feina en Xarxa de Peralada

Per a més informació dirigeix-te al Feina en Xarxa o posat en contacte al correu electrònic regidoria.promocio@peralada.cat

  • Convocatòria d’una plaça d’auxiliar administratiu/iva i constitució d’una borsa de treball. Més informació
  • Professionals de diferents sectors per Agroassessor Consultors Tècnics SL. Més informació
  • Professional amb Grau Universitari o diplomatura en Infermeria. Centre de Dia de Peralada. Més informació
  • (Properament més ofertes).

Ofertes del Club de Feina Comarcal

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà també ofereixen servei de Club de Feina, amb d’altres ofertes existents a la comarca. Aquest servei garanteix que les persones usuàries tinguin la informació actualitzada dels recursos que necessiten per realitzar la cerca de feina, així com el suport, assessorament i orientació de tècnics d’orientació laboral. Consulteu les seves ofertes a:

Ofertes del Servei d'Ocupació de Catalunya

El portal de FEINA ACTIVA www.feinaactiva.gencat.cat, permet tenir accés directe a les ofertes de treball que les empreses ofereixen al Web de forma gratuïta. Les empreses poden inserir directament les ofertes de treball al portal de FEINA ACTIVA o presentar-les a l’oficina de treball. Al portal trobareu fàcilment, ofertes de tots els àmbits professionals. Registreu-vos amb el vostre NIF/NIE i PIN o usant un usuari i una contrasenya. Consulta les Ofertes del Servei d’Ocupació de Catalunya.