Feina en Xarxa

Feina en Xarxa TARDOR 2016Si busques feina, ets empresari i busques treballadors o ets emprenedor i vols crear el teu propi negoci vine a l’Oficina de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Peralada (Punt Tic · Antigues Escoles) o posat en contacte amb la Maria José Romero al telèfon 622 36 00 65 o bé al correu electrònic regidoria.promocio@peralada.cat

Si ets vols donar d’alta al Feina en Xarxa de l’Ajuntament de Peralada només cal que ens truquis i et donarem hora per una entrevista. Els dies i horaris d’Atenció al Públic seran els següents:

De Setembre a Juny
Dilluns, de 16h a 19h, al Punt Tic · Antigues Escoles de Peralada.

Juliol i Agost
Contacte amb la Maria José Romero al telèfon 622 36 00 65 o bé al correu electrònic regidoria.promocio@peralada.cat

 

Recordeu portar el vostre CURRICULUM VITAE i fotocòpia del DNI.

Per consultar les ofertes de treball pots dirigir-te personalment a l’Oficina de Promoció econòmica i consultar els panells informatius o utilitzar l’ordinador dels usuaris del club o bé també a través d’aquesta mateixa pàgina.

El nostre objectiu és posar a l’abast de les persones que estan a l’atur, els recursos necessaris per cercar feina.

El servei disposa de recursos i eines per afavorir la inserció laboral dels aturats i dels qui volen canviar de feina o millorar-la.

Ofertes de la Borsa de Treball Municipal.

Per a més informació dirigeix-te al Feina en Xarxa o posat en contacte amb la Maria José Romero al telèfon 622 36 00 65 o bé al correu electrònic regidoria.promocio@peralada.cat

 

Ofertes del Club de Feina Comarcal

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà també ofereixen servei de Club de Feina, amb d’altres ofertes existents a la comarca. Aquest servei garanteix que les persones usuàries tinguin la informació actualitzada dels recursos que necessiten per realitzar la cerca de feina, així com el suport, assessorament i orientació de tècnics d’orientació laboral.

Consulteu les seves ofertes a:

Ofertes del Servei d'Ocupació de Catalunya

El portal de FEINA ACTIVA www.feinaactiva.gencat.cat, permet tenir accés directe a les ofertes de treball que les empreses ofereixen al Web de forma gratuïta.

Les empreses poden inserir directament les ofertes de treball al portal de FEINA ACTIVA o presentar-les a l’oficina de treball.

Al portal trobareu fàcilment, ofertes de tots els àmbits professionals. Registreu-vos amb el vostre NIF/NIE i PIN o usant un usuari i una contrasenya.

Consulta les Ofertes del Servei d’Ocupació de Catalunya.