Feina en Xarxa

Feina en Xarxa TARDOR 2016Si busques feina, ets empresari i busques treballadors o ets emprenedor i vols crear el teu propi negoci posat en contacte amb l’Oficina de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Peralada (Punt Tic · Antigues Escoles) amb la Maria José Romero al telèfon 622 36 00 65 o bé al correu electrònic regidoria.promocio@peralada.cat

Si ets vols donar d’alta al Feina en Xarxa de l’Ajuntament de Peralada només cal que ens truquis i et donarem hora per una entrevista.

Contacte
Maria José Romero al telèfon 622 36 00 65 o bé al correu electrònic
regidoria.promocio@peralada.cat


Recordeu portar el vostre CURRICULUM VITAE i fotocòpia del DNI.

Per consultar les ofertes de treball pots dirigir-te personalment a l’Oficina de Promoció econòmica i consultar els panells informatius o utilitzar l’ordinador dels usuaris del club o bé també a través d’aquesta mateixa pàgina.

El nostre objectiu és posar a l’abast de les persones que estan a l’atur, els recursos necessaris per cercar feina.

El servei disposa de recursos i eines per afavorir la inserció laboral dels aturats i dels qui volen canviar de feina o millorar-la.

Ofertes de la Borsa de Treball Municipal

Per a més informació dirigeix-te al Feina en Xarxa o posat en contacte amb la Maria José Romero al telèfon 622 36 00 65 o bé al correu electrònic regidoria.promocio@peralada.cat

  • Oferta de 2 llocs de treball d’Auxiliars de Geriatria a Peralada. Més informació
  • Oferta de 2 llocs de treball de gruistes. COMSA Corporación. Més informació.
  • Cambrers/es (caps de setmana, festius i temporada d’estiu). Restaurant El Centre · Peralada.  Més informació
  • Cambrers/es (per tot l’any). Restaurant El Centre · Peralada. .  Més informació
  • (Properament més ofertes).
  • 2 Llocs d’auxiliar de geriatria a Peralada

Ofertes del Club de Feina Comarcal

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà també ofereixen servei de Club de Feina, amb d’altres ofertes existents a la comarca. Aquest servei garanteix que les persones usuàries tinguin la informació actualitzada dels recursos que necessiten per realitzar la cerca de feina, així com el suport, assessorament i orientació de tècnics d’orientació laboral.

Consulteu les seves ofertes a:

Ofertes del Servei d'Ocupació de Catalunya

El portal de FEINA ACTIVA www.feinaactiva.gencat.cat, permet tenir accés directe a les ofertes de treball que les empreses ofereixen al Web de forma gratuïta.

Les empreses poden inserir directament les ofertes de treball al portal de FEINA ACTIVA o presentar-les a l’oficina de treball.

Al portal trobareu fàcilment, ofertes de tots els àmbits professionals. Registreu-vos amb el vostre NIF/NIE i PIN o usant un usuari i una contrasenya.

Consulta les Ofertes del Servei d’Ocupació de Catalunya.