Formació

Si esteu buscant feina o voleu millorar el vostre lloc de treball, la formació laboral és un element imprescindible, ja que ofereix la possibilitat d’actualitzar els coneixements i les capacitats tècniques per satisfer les necessitats d’un mercat laboral en evolució constant.

Podeu trobar les diferents ofertes de formació impulsades tant per l’Ajuntament de Peralada com per diferents entitats (Departament de Treball de la Generalitat, Consell Comarcal de l’Alt Empordà).

Cursos de Formació al municipi

L’Ajuntament de Peralada ofereix diferents cursos de formació. Properament s’oferiran noves propostes.

Consulta també el Programa d’Activitats de Peralada i Vilanova de la Muga. Entra-hi.

Cursos de Formació del SOC

Els cursos de formació professional per a l’ocupació són programes formatius teòrico – pràctics que tenen per finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral mitjançant l’assoliment i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores. S’adrecen a persones treballadores en situació d’atur.

Enllaços

estudiar-catalunya

Estudiar a Catalunya · Aquest web és una eina molt útil al llarg de l’any, ja que informa i orienta sobre tots els estudis reglats i no reglats que es poden cursar a Catalunya.