Servei d’assessorament energètic gratuït al municipi

L’Ajuntament de Peralada amb la col·laboració de l’Agència Comarcal de l’Energia i Clima (l’ACEC), ha posat a disposició del ciutadà/ana un nou servei públic i gratuït per reduir l’estalvi energètic a la llar: EL PUNT D’INFORMACIÓ ENERGÈTICA.

El municipi disposa d’una oficina d’atenció a la ciutadania durant tot un any i fins al setembre del 2019 on un tècnic informarà sobre qualsevol qüestió en l’àmbit energètic: factures de llum i gasoil, plaques solars, il·luminació, electrodomèstics, calderes, possibles subvencions, vehicle elèctric, tancaments…

El punt d’informació energètica s’obrirà un cop al mes durant dues hores. Els dies i horaris es presenten per trimestre i aniran variant amb la intenció de donar un ventall d’oportunitats més ampli als ciutadans/es. L’horari pels propers mesos són:

 

– Divendres, 16 de novembre de 9 a 11 hores a l’Ajuntament de Peralada

– Divendres, 21 de desembre de 13 a 15 hores a Can Sala de Vilanova de la Muga

En el cas que no pugueu venir presencial disposeu d’un correu electrònic per enviar les vostres consultes online a puntinfoenergia@altemporda.cat.

 

Cal tenir en compte que el servei s’emmarca en el marc d’un projecte comarcal* i 10 municipis més de l’Alt Empordà disposen d’un punt d’informació energètica. Podeu consultar els altres Punt d’informació energètica al web energia.mediambient-altemporda.cat.

 

*actuació subvencionada per la Diputació de Girona dins el Programa “del Pla a l’Acció”.

Calendari nov_des2018