Joventut

ESPAI JOVE 1 Logo_EspaiJoveESPAI JOVE 2

L’Espai Jove és un equipament juvenil del municipi de Peralada i Vilanova de la Muga. L’equipament es va inaugurar l’any 2008 amb l’objectiu de posar a disposició dels i les joves un espai de referència i de dinamització de l’acció juvenil. A més de ser la seu de l’Àrea de Joventut, es desenvolupen diferents serveis d’atenció, orientació i participació dirigits al col·lectiu juvenil.

Horaris

Espai Jove Peralada
Dimarts, Dijous i Divendres de 17:00 a 19:00

Dissabtes de 16:00 a 20:00

Àrea de Joventut | Camí de la Garriga, s/n  | 17491 Peralada
Telèfon 699.56.87.56 | espaijove@peralada.cat | www.peralada.org/joventut

Programa de Garantia Juvenil

Des de l’Àrea de Joventut de Peralada un informem que els joves de l’Alt Empordà podeu apuntar-vos al Programa de Garantia Juvenil, una iniciativa d’àmbit europeu que té com a objectiu ajudar a tots aquells joves que en aquests moments no estudieu ni treballeu.

La finalitat d’aquest programa és que els joves d’entre 16 i 29 anys (que no teniu clar què fer durant  aquest any), inicieu un itinerari d’aproximació al món laboral. Ja sigui accedint a una oferta de feina, fent pràctiques en empresa o participant en una acció formativa.

Des de l’Àrea de Joventut de Peralada us volem convocar a la XERRADA que tindrà lloc, el proper divendres 10 de juny a les 20:00h, a la sala Sant Domènec de Peralada.

La xerrada la durà a terme la Maria Aguilar Gratacós, Tècnica impulsora de la Garantia Juvenil. A continuació, us expliquem els requisits per accedir al Programa Juvenil, tot i que tots els interessats convidats.

Els requisits per accedir al Programa de Garantia Juvenil són:

– Tenir entre 16 i 29 anys.

– No haver treballat ens els últims 30 dies ni haver rebut cap acció formativa en els últims 90.

– Tenir autorització per residir en territori espanyol i que habiliti per treballar.

– És apte tant per persones amb estudis com sense

És important que tots els joves que compliu els requisits us inscriviu al Programa de Garantia Juvenil, ja que és imprescindible per tenir accés a la majoria d’accions formatives, i a diverses bonificacions que poden rebre les empreses que us vulguin contractar.

Per inscriure’t al Programa de Garantia Juvenil, has d’anar al Punt Jove que et quedi més a prop, o bé, anar a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà (C/Anicet de Pagès, 2, 17600 Figueres), que les Impulsores de Garantia Juvenil t’ajudaran. Un cop realitzada la inscripció, t’oferiran un servei d’atenció personalitzada on valoraran en quina situació et trobes i què cal que facis per aconseguir una feina que t’agradi.

thumb_1404822279_OJ_AltEmporda_514_0
Per a més informació sobre el programa pots:

– Trucar al 972673728
– Escriure a maguilar@altemporda.cat
– Visitar la nostra pàgina de Facebook: Garantia Juvenil Alt Empordà – Figueres
– Fer un cop d’ull a la pàgina de la generalitat: http://garantiajuvenil.gencat.cat

escut + aj  Logo_EspaiJove  gencat_soc    logotip_Iniciativaocupaciojuvenil

Taller de Fotografia per a Joves. De 12 a 16 anys.

Cartell_CursosJovessL’idea d’aquest Taller de Fotografia per a Joves, a càrrec de la reconeguda fotoperiodista Conxi Molons,  és fer passar una bona estona als nois i noies de 12 a 16 anys, aprenent els conceptes bàsics de la fotografia.
Explicarem històries de fotògrafs i les seves aventures, practicarem amb càmeres de fotos i amb mòbils (enquadraments, retrats, paisatges, etc).
Apunta’t i converteix-te en un petit gran fotògraf.

La fotògrafa Conxi Molons té una experiència de més de 25 anys en el món de la fotografia. Ha fet milers de fotos que ara formen part del record de centenars de clients.

Edats: de 12 a 16 anys
Horari: Dimarts de 18h a 19h (5 sessions)
Dates: Del 10 de maig al 7 de juny.
Preu: 30€
Lloc: Espai Jove
Inscripcions: Espai Jove · dimarts, dijous i divendres de 17h a 19h o dissabtes de 16h 20h · espaijove@peralada.cat

Taller de Cuina Infantil 2016. De 8 a 16 anys

TALLER DE CUINA INFANTIL 2016. Nens de 8 a 16 anys
Vols aprendre a cuinar? si és així et convidem a que t’inscriguis al Taller Petit Chef, Una nova forma d´aprendre a cuinar; un concepte innovador que pretén apropar la cuina a tos els públics. 

Dies: Dilluns i Dimarts, de 18h a 19.30h.
Inici: dilluns 11 d’abril (4 sessions)
Preu: 12€ 
Inscripcions: Centre de Turisme Cultural Sant Domènec · T.972.53.88.40 · promocio@peralada.cat 

curs cuina nens 2016 curs cuina nens 2016_2

Enllaços d'Interès