Joventut

ESPAI JOVE 1 Logo_EspaiJoveEspaiJove3

L’Espai Jove és un equipament juvenil del municipi de Peralada i Vilanova de la Muga. L’equipament es va inaugurar l’any 2008 amb l’objectiu de posar a disposició dels i les joves un espai de referència i de dinamització de l’acció juvenil. A més de ser la seu de l’Àrea de Joventut, es desenvolupen diferents serveis d’atenció, orientació i participació dirigits al col·lectiu juvenil.

Horaris Espai Jove Peralada

Dijous de 17h a 19.30h
Divendres de 16.30h a 20h
Dissabtes de 16.30h a 20.30h

Si us animeu a participar-hi, podeu dirigir-vos directament a l’Espai Jove i/o seguir-nos a les xarxes socials @espaijoveperalada (facebook i twitter), a on també hi trobareu la programació de les activitats.
Àrea de Joventut | Camí de la Garriga, s/n  | 17491 Peralada
Telèfon 699.56.87.56 | espaijove@peralada.cat | www.peralada.org/joventut

I Baixada de Carretons

🏎️

Dissabte 18 abril 2020 – Festa de Pasqüetes 2020

Per tal de demanar la vostra participació a la I Baixada de Carros de Peralada cal que ompliu el formulari que formulari online. Per confirmar la vostra inscripció, una vegada omplert el formulari caldrà entregar els fulls d’autorització (que trobareu més avall) i la fotocòpia del DNI i de la TS (Tarjeta Sanitaria) de tots els participants, a l’Espai Jove de Peralada abans del dimecres 15 d’abril de 2020.

  1. Bases de participació de la I Baixada de Carretons. Consultar
  2. Formulari de Preinscripció. Omplir
  3. Full d’Inscripció. Descarregar

Per qualsevol dubte o informació us podeu posar en contacte a través dels contactes següents:
espaijove@peralada.cat – Martí Aguer (Dinamitzador juvenil)
ilopez@altemporda.cat / 671.070.622 – Irene López (Tècnica de Joventut)

Programació Espai Jove - Gener-Març 2020

0001 (3)

Programació Jove Consell Comarcal - Gener-Juliol 2020

Des de l’Oficina Jove de l’Alt Empordà us presenten la nova Programació de gener a juliol 2020

Per tots/es aquells i aquelles que us vulgueu apuntar a les activitats gratuïtes, tant sols heu d’omplir el formulari que trobareu al següent enllaç o bé, de manera presencial a l’Oficina Jove de l’Alt Empordà, situada al carrer Anicet de Pagès número 2 de Figueres.

Programació Jove 2020 – gener a juliol

Inscriu-te aquí

♢ Per a dubtes o preguntes podeu posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 972 67 37 28 o bé escrivint a: aserra@altemporda.cat

Tens jocs de taula que no fas servir?

CARTELL DONACIÓ JOCS DE TAULA ESPAI JOVE DE PERALADA_page-0001

Programa de Garantia Juvenil 2019

Convocatòria per a la contractació en pràctiques d’un/una jove beneficiari del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya 2019 per a l’Ajuntament de Peralada

Des de l’Àrea de Joventut de Peralada un informem que els joves de l’Alt Empordà podeu apuntar-vos al Programa de Garantia Juvenil, una iniciativa d’àmbit europeu que té com a objectiu ajudar a tots aquells joves que en aquests moments no estudieu ni treballeu.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat un dels dos ajuts que havia sol·licitat l’Ajuntament de Peralada per a la contractació en pràctiques de joves per un període de 6 mesos a jornada completa a l’Ajuntament de Peralada.

L’Ajuntament obra la convocatòria per a la selecció d’un/a administratiu/va; les persones interessades que compleixin els requisits de les bases podran presentar la sol·licitud i tota la documentació necessària fins el 25 d’octubre de 2019.

Aquesta subvenció compta amb el cofinançament del 91,89% de l’actuació en el marc del Programa operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, CCI2014ES05M9OP001, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu dins de l’Eix Prioritari 5, la Prioritat d’Inversió 8.2, i l’Objectiu Específic 8.2.4.

Requisit d’accés al procés de selecció

  • Tenir entre 16 i 29 anys
  • Estar en possessió d’una de les titulacions que consta a les bases.
  • Estar inscrit com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) a l’Oficina de Treball del SOC al Programa de Garantia Juvenil i trobar-se en situació d’atur.

Model de sol·licitud Descarregar
Bases de la convocatòria Descarregar

Característiques dels contractes

– Contracte de treball en pràctiques de sis mesos de durada (inici com a màxim el dia 31/10/2019).

Enllaços d'Interès