Llar d’Infants l’Orlina

DSCN5898Llar d’Infants l’Orlina
Av. De la Constitució s/n
t. 972.53.89.80
llarinfantsorlina@peralada.cat
www.llarinfantsorlina.blogspot.com.es

A la llar d’infants Orlina vetllem per oferir un ambient efectiu i tranquil, centrar en la vida quotidiana dels infants, les seves demandes, els seus interessos i les seves capacitats.

Considerem l’infant capaç d’anar desenvolupant recursos  per conèixer el seu propi cos i el món que l’envolta, per això ens proposem crear un espai viu, que provoqui interès, curiositat i expectativa, respectant el propi ritme de cada infant.

L’infant com a  protagonista podrà gaudir, jugar, descobrir, experimentar, crear, conèixer i créixer com a persona amb la confiança que seran reconeguts, valorats i acompanyats en aquest camí.

A més, realitzem diferents sortides a l’entorn pròxim per tal d’apropar-nos al nostre municipi i gaudir de l’entorn natural que ens envolta.

Preinscripcions i matriculacions Curs 2021/2022

Benvolguts pares i mares,
Us volem informar del calendari de preinscripció i matriculació a la nostra Llar d’infants municipal Orlina. Aquesta inscripció és per accedir a una plaça on el vostre fill/a, cursarà el Primer Cicle d’Educació Infantil per al curs.

  • VÍDEO JORNADA DE PORTES OBERTES VIRTUAL. Veure’l
  • ANUNCI Aprovació del procés de preinscripció i matriculació a la llar d’infants municipal Orlina per al curs 2021-2022. Obrir.
  • ANUNCI Rectificació del calendari de preinscripció i de matrícula de la llar d’infants municipal Orlina per al curs 2021-2022. Obrir.
  • OFERTA DE PLACES. Curs 2021-2022. Obrir.
  • CALENDARI I INSTRUCCIONS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULACIÓ. Curs 2021-2022. Obrir.
  • SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ. Curs 2021-2022. Obrir (En cas d’obrir la sol·licitud amb AcrobatReader DC, tindreu opció d’omplir el formulari des de l’ordinador i desar còpia per poder enviar-lo per correu). 

 

El Blog de la Llar d'Infants l'Orlina

CapturaBenvingudes i benvinguts al bloc de la Llar d’Infants l’Orlina. Aquest espai pretén ser una finestra oberta on podreu veure-hi un bocí de la vida

dels vostres fills i filles.

Trobareu informació de caire general i de diferents activitats que anirem desenvolupant al llarg del curs. Esperem que us agradi i us animem a participar-hi. Entra-hi!