Casal d’Estiu

DSC_0076L’Ajuntament de Peralada organitza, cada any, un Casal d’Estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys i un Casal Jove per a nois i noies de 13 a 16 anys. S’ofereixen activitats variades de lleure educatiu: jocs, esports, sortides, tallers, etc. Es fan propostes molt divertides i engrescadores com anar a la piscina municipal, sortides, gimcanes, excursions en bicicleta, …

El Casal d’Estiu s’adreça a infants i joves que vulguin jugar, conèixer l’entorn, esbargir-se, viure experiències emocionants, fer amics i passar-ho bé.

Informació i inscripcions Casal d'Estiu 2020

Inscripcions telemàtiques:
Període d’inscripció: del 9 al 12 de juny (infants de Peralada i Vilanova de la Muga). Resta de municipis el 13 i 14 de juny.

Llistat d’admesos
Consulta el llistat d’admesos i els tràmits de formalització d’inscripcions. Consultar

Notes Informatives
Nota informativa sobre els grups de convivència Casals d’Estiu 2020. Llegir

Més informació
Què cal dur al casal? Consulta-ho
Grup de Telegram del Casal. Entra-hi

Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Peralada
Telf. 972 53 88 40 · casal@peralada.cat 

retolcasal2020

Circular Sortides

Circulars Casal

  • Properament

Circulars Casal Jove

  • Properament.

Racó Fotos Casal d’estiu de Peralada

Actiescola ha creat a la seva pàgina web un racó on podreu veure les fotos del casal. Per poder accedir-hi us facilitem les claus d’accés i també us expliquem com arribar-hi. COM FER-HO???

Enquesta satisfacció 2020

Us fem arribar l’enquesta de satisfacció amb l’objectiu de conèixer el grau de satisfacció que teniu respecte el Casal 2019.  Aquestes enquestes són anònimes i voluntàries però us animem a que les respongueu per poder valorar i millorar el servei any rere any. Enquesta satisfacció Casal 2020 (Properament)