Programa d’activitats

Programa d'activitats tardor-hivern 2021 (cursos i tallers)

L’Ajuntament de Peralada llança un programa d’activitats. Es tracta d’una programació extensa, diversa i inclusiva; de formats i disciplines diferents; amb activitats per a totes les edats.

  • Programa d’Activitats. Tardor-hivern 2021. Consultar

Activitats dirigides + Sala de Fitness

Un programa amb moltes activitats dirigides com Zumba, Cycling, Gac, Ioga, Pilates, Step, Body pump, Ambdominals express, Aèrobic, Combat i Cardiotono i l’oferta esportiva dels Clubs esportius de Futbol, Bàsquet i Patinatge. Pots consultar tota la informació de les activitats esportives del Pavelló Municipal d’Esports al següent enllaç. Activitats esportives Peralada.

Parc Urbà de Salut i Itineraris Saludables

A3 PeraladaNoves sessions de Dinamització del Parc Urbà de Salut de Peralada ubicat al pati del Centre Sociosanitari.

Lloc: Centre Sociosanitari de Peralada Horari: Dimarts 12.00h Dinamitzador: Professorat especialitzat en la matèria.

Des de l’any 2014 s’organitzen diverses sessions per donar a conèixer aquestes instal·lacions i els diferents exercicis que s’hi poden practicar, fomentant-ne, així el seu ús.

Els parcs de salut urbans s’emmarquen dins un projecte de Dipsalut, l’organisme de salut pública de la Diputació de Girona, i tenen com a objectiu la salut i no el rendiment esportiu. Els aparells que formen aquests parcs estan enfocats a realitzar un treball de prevenció, millora i  manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida diària per així millorar la qualitat de vida de les persones.

Un monitor és l’encarregat d’atendre tots els assistents i els guia durant l’activitat segons les necessitats de cadascú tenint en compte les molèsties i dolors que se li hagin comunicat prèviament.

Parc Urbà de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables de Peralada. + informació DQT6wDIXUAAvI99.jpg large

Balls de Saló

Dies: Dimarts de 21h a 22h Preu: 35€/per parella i mes Professorat: Lucas Marchesi i Ester Robles (Campions de la Província de Girona) Lloc: Pavelló Municipal d’Esports Informació i inscripcions: Contactant al telèfon 605.88.45.71 49587767_1988017881492026_7175826496806715392_o