Programa d’activitats

L’Ajuntament de Peralada us ofereix el nou Programa d’Activitats Primavera 2017.
Un programa amb propostes variades Ioga, Corals, Taller de Memòria, i d’altres activitats dirigides com Zumba, Spinning, Pilates, Cardio Tono i diversos Clubs Esportius.

El programa compta amb el suport de la Diputació de Girona, DIPSALUT i amb el Pla d’Activitat Física, Esports i Salut de la Generalitat de Catalunya.


INFORMACIÓ:

Dirigint-se pesonalment al Centre Cultural Sant Domènec, o bé mitjançant l’adreça electrònica promocio@peralada.cat, o al telèfon 972.53.88.40

Programa activitats Primavera 2017

DIP_PE_2017_int_opt (3)

DIP_PE_2017_ext_opt (3)

Parc Urbà de Salut - Dinamitzacions 2017

PROPERAMENT
Noves sessions de Dinamització del Parc Urbà de Salut de Peralada ubicat al pati del Centre Sociosanitari. Des de l’any 2014 s’organitzen diverses sessions per donar a conèixer aquestes instal·lacions i els diferents exercicis que s’hi poden practicar, fomentant-ne, així el seu ús.

Els parcs de salut urbans s’emmarquen dins un projecte de Dipsalut, l’organisme de salut pública de la Diputació de Girona, i tenen com a objectiu la salut i no el rendiment esportiu. Els aparells que formen aquests parcs estan enfocats a realitzar un treball de prevenció, millora i  manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida diària per així millorar la qualitat de vida de les persones.

Un monitor és l’encarregat d’atendre tots els assistents i els guia durant l’activitat segons les necessitats de cadascú tenint en compte les molèsties i dolors que se li hagin comunicat prèviament.

Lloc: Centre Sociosanitari de Peralada
Dies: CALENDARI 2017 (Pendent)
Horari: (Pendent)

Curs de Cuina 2017

CURS DE CUINA. Adults
Peralada s’ha guanyat a pols, des de fa anys, el segell de la vila gastronòmica de l’Empordà. I no només per la presència de restaurants de qualitat en el municipi, sinó també pels esforços continuats en la recerca i salvaguarda del patrimoni culinari del territori. A part d’organitzar la Mostra Gastronòmica Empordanesa (12 d’octubre), dues Jornades Gastronòmiques de La Cuina del Vi (mes d’Abril) i La Cuina del Platillo (mes d’Octubre) i d’editar llibres de receptes de les Mestresses de Peralada, s’imparteix des de fa més de 20anys Cursos de Cuina amb la participació de Xefs, Pastissers i Restaurants molt reconeguts.

Inscripcions: Nou Curs (Hivern/Primavera 2017)

TALLER DE CUINA INFANTIL. Nens de 8 a 16 anys
Vols aprendre a cuinar? si és així et convidem a que t’inscriguis al Taller Petit Chef, Una nova forma d´aprendre a cuinar; un concepte innovador que pretén apropar la cuina a tos els públics. 

Inscripcions: Nou Curs (Hivern/Primavera 2017)