Programa d’activitats

CaràtulaLa tornada després de l’estiu porta, com cada any, l’oferta d’activitats, cursos i tallers del municipi de Peralada. Enguany oferim més d’una vintena de propostes que es duran a terme als centres cívics i equipaments municipals de Peralada i Vilanova de la Muga

El programa compta amb el suport de la Diputació de Girona, DIPSALUT i amb el Pla d’Activitat Física, Esports i Salut de la Generalitat de Catalunya.

MÉS NFORMACIÓ:
Dirigint-se pesonalment al Centre Cultural Sant Domènec, o bé mitjançant l’adreça electrònica promocio@peralada.cat, o al telèfon 972.53.88.40

Programa Activitats / Març-Juny 2020

En aquest nou curs hi ha tot un seguit d’activitats, cursos i tallers adreçats a totes les edats, infants, joves, adults, gent gran; i de totes les temàtiques: salut, art, artesanies, esport, cuina, música i formació en el lleure.

La nova programació incorpora noves propostes que, de ben segur que us agradaran!

Podeu consultar els cursos, horaris i preus al Programa d’Activitats Març-Juny 2020: Descarregar

Pavelló Municipal d'Esports 2020

Un programa amb moltes activitats dirigides com Zumba, Cycling, Body Pam, Pilates, Hippoopressius o Cardio-Tono i l’oferta esportiva dels Clubs esportius de Futbol, Bàsquet, Golf i Patinatge.

Pots consultar tota la informació de les activitats esportives del Pavelló Municipal d’Esports al següent enllaç. Activitats esportives Peralada.

Parc Urbà de Salut i Itineraris Saludables

A3 PeraladaNoves sessions de Dinamització del Parc Urbà de Salut de Peralada ubicat al pati del Centre Sociosanitari.

Lloc: Centre Sociosanitari de Peralada
Horari: Dimarts 12.00h
Dinamitzador: Professorat especialitzat en la matèria.

Des de l’any 2014 s’organitzen diverses sessions per donar a conèixer aquestes instal·lacions i els diferents exercicis que s’hi poden practicar, fomentant-ne, així el seu ús.

Els parcs de salut urbans s’emmarquen dins un projecte de Dipsalut, l’organisme de salut pública de la Diputació de Girona, i tenen com a objectiu la salut i no el rendiment esportiu. Els aparells que formen aquests parcs estan enfocats a realitzar un treball de prevenció, millora i  manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida diària per així millorar la qualitat de vida de les persones.

Un monitor és l’encarregat d’atendre tots els assistents i els guia durant l’activitat segons les necessitats de cadascú tenint en compte les molèsties i dolors que se li hagin comunicat prèviament.

Parc Urbà de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables de Peralada. + informació

DQT6wDIXUAAvI99.jpg large

Curs de Cuina 2020

50.1CURS DE CUINA
Peralada s’ha guanyat a pols, des de fa anys, el segell de la vila gastronòmica de l’Empordà. I no només per la presència de restaurants de qualitat en el municipi, sinó també pels esforços continuats en la recerca i salvaguarda del patrimoni culinari del territori. A part d’organitzar la Mostra Gastronòmica Empordanesa (octubre) i d’editar llibres de receptes de les Mestresses de Peralada, s’imparteix des de fa més de 20 anys Cursos de Cuina amb la participació de Xefs, Pastissers i Restaurants molt reconeguts.

Inscripcions: Al Centre Cultural Sant Domènec. T.972538840
Dates: Pendents de confirmació.

Balls de Saló

Dies: Dimarts de 21h a 22h
Preu: 35€/per parella i mes
Professorat: Lucas Marchesi i Ester Robles (Campions de la Província de Girona)
Lloc: Pavelló Municipal d’Esports
Informació i inscripcions: Contactant al telèfon 605.88.45.71

49587767_1988017881492026_7175826496806715392_o