Programa d’activitats

Programa d'activitats (cursos i tallers)

L’Ajuntament de Peralada llança un programa d’activitats. Es tracta d’una programació extensa, diversa i inclusiva; de formats i disciplines diferents; amb activitats per a totes les edats.

Activitats dirigides + Sala de Fitness

Un programa amb moltes activitats dirigides com Zumba, Cycling, Gac, Ioga, Pilates, Step, Body pump, Ambdominals express, Aèrobic, Combat i Cardiotono i l’oferta esportiva dels Clubs esportius de Futbol, Bàsquet i Patinatge. Pots consultar tota la informació de les activitats esportives del Pavelló Municipal d’Esports al següent enllaç. Activitats esportives Peralada.

Parc Urbà de Salut i Itineraris Saludables

Noves sessions de Dinamització del Parc Urbà de Salut de Peralada.

Horari: Dimarts 11.00h Dinamitzador: Professorat especialitzat en la matèria.
Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truca o whatsapp al 659581554 o jcmora@itinerarisiparcsdesalut.cat

Des de l’any 2014 s’organitzen diverses sessions per donar a conèixer aquestes instal·lacions i els diferents exercicis que s’hi poden practicar, fomentant-ne, així el seu ús.

Els parcs de salut urbans s’emmarquen dins un projecte de Dipsalut, l’organisme de salut pública de la Diputació de Girona, i tenen com a objectiu la salut i no el rendiment esportiu. Els aparells que formen aquests parcs estan enfocats a realitzar un treball de prevenció, millora i  manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida diària per així millorar la qualitat de vida de les persones.

Un monitor és l’encarregat d’atendre tots els assistents i els guia durant l’activitat segons les necessitats de cadascú tenint en compte les molèsties i dolors que se li hagin comunicat prèviament.

Parc Urbà de Salut i Xarxes d’Itineraris Saludables de Peralada. + informació

DQT6wDIXUAAvI99.jpg large

Balls de Saló

Dies: Dimarts de 21h a 22h
Preu: 35€/per parella i mes
Professorat: Lucas Marchesi i Ester Robles (Campions de la Província de Girona) Lloc: Pavelló Municipal d’Esports
Informació i inscripcions: Contactant al telèfon 605 88 45 71

49587767_1988017881492026_7175826496806715392_o